Increase Decrease Reset

Bojra per Ndertimet

4010 ACRYLAC ECO 100% BOJE  AKRILIKE EKOLOGJIKE  SPECIALE

4010 ACRYLAC ECO 100% BOJE AKRILIKE EKOLOGJIKE SPECIALE

Boje ekologjike akrilike speciale , per perdorim te brendshem dhe te jashtem , pa arome , e...

7700 STANCOLUX 100% BOJE  AKRILIKE

7700 STANCOLUX 100% BOJE AKRILIKE

boje per ndertimet e cilesise se larte , e cila ka bazen ne viskozitetin akrilik . Eshte e...

7700D STANCOLUX

7700D STANCOLUX

Boje akrilike e cilesise se larte shkrirese . Eshte prodhuar ne menyre te vecante per mbrojtjen...

7100 THERMOPLAST-BOJE  AKRILIKE E NGURTE

7100 THERMOPLAST-BOJE AKRILIKE E NGURTE

THERMOPLAST 7100 eshte 100% kaocuk akrilik , boje e ngurte ndertimi termoqeramike per mure te...